Galerij

GALERIJ


Neem eens een kijkje

Close-up trouwjurk
Eerste ontmoeting aan de deur bruidspaar
Klaarmaken bruidegom
Burgemeester Lummen gemeentehuis huwelijk
Bruidsboeket bloemen

REPORTAGEFOTOGRAFIE


Reportagefotografie, of wat ook wel documentaire fotografie wordt genoemd, is een fotografische stijl die een moment of een gebeurtenis op een verhalende manier vastlegt, d.w.z. beelden die een verhaal vertellen.


Vaak van toepassing bij een huwelijk, doop of een evenement waar je de sfeer van wilt laten zien.


Meer 

Communie / Lentefeest portret


Van harte proficiat met de Communie, Vormsel of Lentefeest van je zoon of dochter. Dit is één van de mooie herinneringen van het leven. Het is dan ook dé ideale gelegenheid om prachtige foto's van je zoon of dochter te laten maken.

Het is super leuk om later terug te kijken naar deze foto’s. Ik streef dan ook steeds naar een leuke en ontspannende fotoshoot. Ik hou van beelden die eenvoudig, levendig en spontaan zijn en waar je kind op staat zoals jij het elke dag ziet.


Meer

PORTRETFOTOGRAFIE


Portretfotografie draait helemaal om het gezicht.Het doel van een fotograaf is om een zorgvuldig gekozen foto te maken van iemands onderscheidende gelaatstrekken, terwijl hij de houding, identiteiten persoonlijkheid van de persoon vastlegt.De foto kan een onscherpe achtergrond en het lichaam van de persoon bevatten, maar die factoren worden niet benadrukt in de afbeelding.


Meer

RECLAMEFOTOGRAFIE


Reclamefotografie is van toepassing bij commercieel gebruik. Vaak van toepassing voor adverteren, productverpakking of voor websites. Het heeft als einddoel verkopen.


Meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren